Apelsin-gelé

En uppföljning till gårdagens blogg-inlägg, mer agar-agar-gelé!

De ingredienser som behövs är:

  • 5 gram agar-agar
  • 5 dl apelsinjos
  • 1 matsked socker
  • 1 burk konserverade mandarinklyftor

Koka upp apelsinjosen, släng i socker och agar-agar, vispa i nån minut tills agarn är upplöst, häll i en form, och blanda eventuellt i avrunna och hackade mandarinklyftor.

Ställ i kylen i en timme tills det stelnat.

Skär i bitar.

Färdigt!

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: